Dětská hvězda Adélka Hesová: Školu a natáčení zvládám na pohodu!

Blonďatá princezna Adélka Hesová zahájila svoji kariéru už ve třech měsících, když se objevila ve filmu Seznamka. Od té doby už stihla vybudovat pěveckou kariéru, působit v dětských televizních pořadech, v populárním seriálu ZOO a získala i roli v dětském muzikálu Ostrov pokladů.

„Svoje vlastní písničky zpívám už od pěti let. První byla písnička Kočka a pes, kterou jsem napsala spolu s maminkou, když jsme jednou večer blbnuly v kuchyni,“ vypráví hvězda. Adélka má showbyznys v genech, její maminku Mirku Hesovou jste mohli vídat jako hvězdnou reportérku a moderátorku pořadu Top Star a její tatínek Martin Hes je kameraman filmů a televizních pořadů.

Cílevědomost Adélce nechybí, navíc je pro ni její práce velkou zábavou: „Zpívám od rána do večera, tancuju taky pořád, a když natáčím seriál, jsem nejšťastnější na celým světě. Kdybych si ale musela vybrat, bylo by to zpívání. To je prostě můj svět. Maminka říkala, že zpívám už i ze spaní. Což mi teda přijde vtipný. Doufám, že i jí.

 

„Školu i natáčení zvládám úplně v pohodě. Když natáčím, tak prostě chybím a večer si doma dodělám všechny úkoly a doplním to, co děti dělaly ve škole. Takže pohodička, rychle vyvrací obavy, zda tolik aktivit není na brzy sedmiletou slečnu moc. Adélčin životopis se nyní totiž rozrostl ještě o jednu další roli – stala se tváří české značky školních pomůcek Oxybag. „Moje plakáty budou v síti hračkářství, takže už se strašně těším, až se tam uvidím! Dokonce jsem dostala novou aktovku, která je moc krásná, barevná a třpytivá. Myslela jsem, že si ji nechám do druhé třídy, ale nedalo se to vydržet. Nojo, nedá se nic dělat,“ dodává se smíchem.

 

Foto: Oxybag