Ještě (s)novější relaxace

Nedávno dokončený Infinit Sen jen pár kilometrů od hlavního města Prahy, se rozrostl o solnou saunu a tepidarium. Celkově tak wellness areál v Senohrabech může nabídnout relaxaci a regeneraci už v sedmi saunách.

V novém tepidariu se teplota pohybuje kolem 35 až 45° Celsia, vyhřívané stěrkové lavice vybízejí k odpočinku a jemnému prohřátí mezi saunováním. Prostorem tepidaria pulsuje v rytmu pomalého dechu hřejivé teplé světlo, které podvědomě pomůže zklidnit dech i mysl návštěvníků. Protilehlou stěnu od hlavního vchodu zdobí prosvětlený ikonický strom života. Tepidarium návštěvníci najdou v kamenné truhle hned za ochlazovacím jezírkem.

Na druhé straně saunového světa vznikla nová dřevěná truhla, jež v sobě skrývá oblíbenou Solnou saunu s teplotou okolo 75 až 85° Celsia. Díky spojení suché sauny, horkého vzduchu a soli se do těla vstřebávají minerály, které mají pozitivní vliv na lidský organismus. Design sauny doplňují prosvětlené himalájské solné cihly, které povzbudí psychiku, uvolněné minerály pak zlepší dýchání, pokožku i centrální nervový systém. 

 

Mistři světa v saunových ceremoniálech

Tyto dvě novinky se přidaly k sauně bylinkové, medové, finské panoramatické a sadové. Do celkového počtu zbývá ceremoniální sauna, kde návštěvníci mohou zažít naprosto jedinečný zážitek v podobě saunového ceremoniálu, kterým vždy provede jeden z členů profesionálního týmu sauna mistrů. V Infinit Sen se mají klienti jedinečnou šanci setkat s mistry světa v tomto oboru - s Robertem Židkem, který obsadil 1. místo na mistrovství světa roku 2021 v ceremoniálech, či s Veronikou Švandovou, která obsadila 2. místo.

Při saunovém ceremoniálu se návštěvníci mohou rázem ocitnout v ráji, Paříži, džungli nebo si užít vášnivé “tango” či snovou meditaci. Začátek a téma ceremoniálu je k dispozici v harmonogramu umístěném na informačních obrazovkách v areálu.