Titul Miss České republiky slaví rodačka z Loun!

Dlouho očekávané finále Miss České republiky bylo úspěšně zakončeno korunovací. Na začátku roku jich bylo tisíc, ale finálového večera se jich zúčastnilo jen TOP 8 z nich. Ve středu 16. listopadu získalo titul celkem 5 nádherných dívek.

Absolutní vítězka soutěže a nová Miss České republiky 2022 je 19 letá rodačka z Loun Andrea Kaplanová, která porotu oslnila nejen svoji krásou, ale také dobrým srdcem. Za největší přínos v charitativní činnosti získala navíc i doprovodný titul Miss Naděje. Na druhém místě skončila 23 letá Pavlína Jagrová z Pardubic, která publikum rozezpívala prostřednictvím své volné disciplíny v doprovodu klavíru. Třetí místo získala 18 letá Karolína Budka z Prahy. Hlas veřejnosti udělil titul Miss Sympatie 21 leté učitelce v mateřské školce, Natálii Kovářové. Nejkrásnější postavou večera a doprovodný titul Miss Silueta získala 18 letá sportovkyně Klára Porhajmová z Brna. 

Programem provázeli moderátor Tomáš Ždímal z Hitrádia po boku rosničky TV Nova Simony Šimkové a baviče Michala Šedy. Dívky představily své dovednosti pomocí volných vystoupení a ve světové premiéře předvedly šaty značky PINKO. Koncept finálového večera byl obohacen o vystoupení hned několika umělců. Na pódiu se ukázali sólisté Národního divadla, Dětský balet Praha či houslový virtuos Michael Hejč. 

Foto: Ondřej Čapka