Bachovy kapky od M.E.G: Klíč k duševnímu zdraví a harmonii

M.E.G (Michaela Elizabeta Georgina Mašková), známá také jako @m.e.g_maskova na Instagramu, je osobnost s pozitivním poselstvím a laskavým přístupem k životu. Pro mnohé je úspěšnou investorkou v oblasti nemovitostí, pro jiné je tváří M.E.G Charity, nadačního fondu, který sama založila.

Nadační fond má jednoznačnou misi - pomáhat druhým. Většina finančních prostředků, které nadační fond M.E.G Charity získává, putuje na nákup nezbytných přístrojů do nemocnic. To je však pouze začátek příběhu.

Během svých návštěv nemocnic, které podporuje, Mašková objevila, že mnoho nemocí má psychosomatický původ. Toto zjištění ji motivovalo k dalšímu vzdělání a absolvování oboru kouč-terapeut na Masarykově ústavu vyšších studií při ČVUT v Praze. V roce 2021 obdržela certifikát druhé úrovně Dr. Bach, díky čemuž se stala praktikem metody léčby Dr. Bacha. 




Bachovy kapky a cesta k duševní pohodě

MEG Mašková založila firmu MEG Bio Bachovky, specializující se na výrobu produktů s Bachovými kapkami. Tato metoda se stala součástí jejího poslání, a to zvláště po osobní smutné zkušenosti s potratem. Zázračné kapičky totiž známé influencerce pomohly v tomto těžkém období a daly ji opět dohromady. Nyní si podnikání užívá i s malým zázrakem po svém boku. 

Kapky využívají jedinečnou metodu Dr. Bacha a jsou vyráběny v bio kvalitě. Nabízejí okamžitý účinek, který pomáhá řešit emocionální stavy a zdravotní problémy.

Bachovy esence pracují na principu harmonizace energie a vibrací. Každá rostlina, tvor nebo bytost má své vlastní vibrace, a Dr. Bach extrahoval 38 esencí, které pomáhají harmonizovat naše emocionální stavy. Podnikatelka věří, že většina fyzických problémů vychází z nerovnováhy emocí. Bachovy esence nepotlačují nepříjemné emoce, ale pomáhají nás vtáhnout do našeho jádra a dosáhnout rovnováhy.

Musím říct, že podnikání i s malým miminkem šlo raketou nahoru i díky mému širokospektrému zásahu na mé sledující na Instagramu. V podstatě to bylo z nuly na sto do roka a do dne. Ale je to samozřejmě i o kvalitním týmu, který jsem sestavila,” říká Mašková.

MEG Bio Bachovky nabízí například kapky akutní krize, známé také jako SOS. Tyto kapky vám pomohou rychle se uklidnit, ať už se potýkáte se stresem, migrénami nebo bolestmi. Jsou také užitečné pro vaše nejmenší během růstu zoubků. Kromě toho si můžete nechat sestavit kapky na míru vašim potřebám. Tyto kapky jsou ideální pro řešení posttraumatických bloků, problémů se spánkem a pomohou vám, i pokud máte potíže s váhou. Možnost volby konkrétních kapek dodává skvělé individuální řešení pro vaše problémy. Používat je tak můžete na deprese i úzkosti, panické ataky, ale také, pokud trpíte vyhořením, akné nebo padáním vlasů. Účinné se prokázaly být i pokud vás trápí akné nebo ekzém.

Produkty MEG Bio Bachovek jsou vhodné pro lidi všech věkových kategorií, včetně dětí, žen, mužů a dokonce i domácích mazlíčků. Jsou veganské a nebyly testovány na zvířatech.

Myslím si, že se nám daří hlavně díky našemu perfektnímu servisu pro klienty. Naše výrobky mají výsledky, což je základ. Naši klienti jsou zkrátka živou reklamou sami o sobě,” uzavírá influencerka.