Barbiecore - krása přes růžové brýle

Barbiecore trend se rozšířil už loni. Od té doby originální, šťavnaté a barevné výtvory ovládly nejvýznamnější kulturní akce jako jsou Grammy, Coachella nebo červené koberce, ale i srdce hvězd. Barbiecore však není jen styl oblékání, ale také trend v líčení a péči o pleť, který se na jaře 2023 vrátil jako bumerang a opět dobyl Instagram a TikTok.

Come on Barbie, let's go party!

Tento trend si získal ještě větší oblibu díky novému filmu „Barbie: The Movie“, ve kterém hraje Margot Robbie v hlavní roli Barbie a Ryan Gosling jako Ken. Barbiecore evokuje nostalgii 90. let a nepopiratelnou, osvobozenou fascinaci růžovou a fuchsiovou. Za trendem samozřejmě stojí ikonická panenka Barbie, která se stala inspirací pro mnohé kosmetické značky. Její hladká pokožka a třpytivá víčka jsou efektem, který se značky snaží obnovit tím, že fanouškům Barbie nabízejí speciálně přizpůsobené kolekce a kosmetické řady.

 

VYBERTE SI SVŮJ BARBIECORE PRODUKT

Produkty v barvách kosmické růžové či elektrizující fuchsiové a v dalších variantách najdete níže, nebojte se inspirovat a dopřejte si svůj vlastní svět přes růžové brýle. 

APART Náramek z růžového zlata s diamantem, ametysty a turmalíny, Apart.cz – 7 590 Kč

FOREO BEAR – tonizační přístroj na obličej, Notino.cz – 8 090 Kč

KNEIPP Barevný balzám na rty Natural Rosé, Kneipp.cz – 259 Kč

Pantofle na podpatku Sergio Bardi, CCC.cz - 2 399 Kč

Kabelka malá Twins, Elega - 5 900 Kč

Parfém Burberry Her Elixir, Sephora - 1 850 Kč