Be my Valentine - tipy na perfektní dárky pro něj

Každá záminka, jak obdarovat nebo překvapit svého miláčka, je podle nás skvělá příležitost, jak mu ukázat, že víte, čím ho potěšit. A pokud stále tápete, můžete se inspirovat tipy, které jsme vybraly u nás v redakci!

Ron Centenario Fundacion XX - 20 let, 1499 kč, www.edelikatesy.cz

Připijte si na lásku! Tento vynikající rum prvotřídní kvality z Kostariky je výsledkem tradičních postupů výroby. Rum se vyrábí smísením těch nejlepších a nejjemnějších rumů o stáří 6-20 let a následně zraje metodou solera, díky které získává jemné karamelové aroma s nádechem vanilky a dubového dřeva. Ideální pro vychutnání ve dvou.

Párové župany Frotery Twins, 3290 Kč, www.frotery.cz

Buďte matchy-matchy i doma. S elegantními župany Frotery Twins v dámském a pánském provedení se budete cítit báječně, a ještě k tomu budete ladit. Mají skvěle padnoucí střih a jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů – vnitřní strana ze 100% měkké, savé bavlny, ta vnější potom z polyesterových vláken, díky nimž jsou župany sametově jemné. Aby vám skutečně padly, nechte si na ně vyšít své monogramy.

Dolarovka Leny, Elega, 855 Kč, www.elega.cz

Správný muž mince nesbírá, ale rozdává. :) Nechte je proto dětem v kasičce a vyměňte ošoupanou peněženku za sofistikovanou koženou dolarovku. Elegantní ratanový design po otevření ukrývá spoustu přihrádek pro karty a sponu na bankovky.

Romantický wellness balíček Infinit, od 1290 Kč, www.infinitdarky.cz

Kdy jindy si dopřát luxusní privátní wellness ve dvou než právě na Valentýna? Romantické balíčky jsou připraveny pro všechny milovníky odpočinku od soukromé sauny, vířivky až po celodenní rozmazlování s večeří a sektem.

Divoký lubrikant Natuli, 440 Kč, www.natuli.cz

NATULI PREMIUM Animal je příjěmně hebký silikonový gel s vynikajícími lubrikačními vlastnostmi. Díky bohaté kompozici silikonů má dlouhotrvající účinek a hodí se tak na delší dovádění. Umocňuje procítění díky své dlouhé výdrži a je tedy vhodný zejména při nedostatečném zvlhčení, například pro anální sex.

Lovense Lush 3 - vibrační vajíčko s mobilní aplikací, 3599 Kč, Sexshop.cz

Nechte ho s i vámi pohrát! Vibrační vajíčko můžete vy nebo váš partner díky mobilní aplikaci ovládat třeba z druhé strany světa. Co třeba vyrazit na společnou večeři s malým tajemstvím? Tahle hračka nenechá ani jednoho z vás chladným.

Nabíjecí stojánek Fixed Powerstation, 999 Kč, www.czc.cz

Vypadá to vedle vaší postele spíš jako u lůžka na JIPce? Několik kabelů, každý na něco jiného? Elegantním řešením je bezdrátová nabíjecí stanice, která se postará o nabití smartphonu, Apple Watch a jakéhokoliv dalšího příslušenství s bezdrátovým nabíjením.