Bývalý olympionik Jíra na dně: nejprve soud s Limberským, teď mu partnerka známá influencerka a podnikatelka sbalila kufry

“Své soukromí jsem si vždy střežila, ale je načase potvrdit domněnky, že vztah s Lubošem je minulostí,” se vyjádřila influencerka a podnikatelka M.E.G Mašková k obavám svých fanoušků, zda je v jejím vztahu vše v pořádku. Podle zákulisních informací se ale rozhodně nejednalo o poklidný rozchod.

“Moc ráda bych Vám sem napsala, co vše se stalo, ale s ohledem na naši nezletilou dceru a z morálního hlediska k jejímu otci nebudu nikterak konkrétní. Taktéž Vám ale nechci psát, formální oznámení typu: „nebyl v tom nikdo třetí“, „vše je zalité sluncem“, atd. To by byla to velká lež. A jelikož jsem lží za poslední měsíce měla ve svém životě víc než dost, nehodlám to

podporovat,” píše křehká blondýnka na svém Instagramu. Ta pro svou vysněnou rodinu dokonce koupila a zrekonstruovala luxusní vilu uprostřed Karlových Varů, tam se však nastěhovala už bez Jíry, pouze s rok a půl starou dcerou Mediell Aurelie. 

Michaela "M.E.G" Mašková s dcerkou

Jíra na sebe, kromě své kariéry olympijského sáňkaře, upozornil na podzim roku 2022, kdy jej měl údajně vydírat za použití střelné zbraně bývalý fotbalový reprezentant David Limberský. Fotbalového průšviháře měl Jíra obrat o 4,1 milionu určených na nákup výkonných počítačů k těžbě kryptoměn. Už tehdy se u soudu probírala Jírova majetková situace. V době incidentu byla Mašková již v pokročilém stádiu těhotenství. Radost z mateřství jí bohužel Jírovy excesy narušovaly čím dál více.

Pár tajil těhotenstí až do poslední chvíle.

“Na jednu stranu jsem si procházela peklem, na druhou každý, kdo mě viděl nebo – vy tady na IG – mi psal, že doslova na dálku zářím. Že mi to nikdy víc neslušelo. Že to zvládnu. A jiné krásné zprávy. Jasně že to zvládneme, říkala jsem si každý den. Musíme. Já nemám na výběr. Doma mám miminko, které to musí co nejmíň zasáhnout. Její štěstí, spokojenost, úsměv a radost jsou pro mě na prvním místě,” pokračuje M.E.G ve svém emocionálním příspěvku. Energická influencerka nyní skutečně jen září, a to i díky obrovské podpoře od jejích sledujících i nejbližších. Úspěšná, krásná M.E.G rozhodně nezůstane dlouho sama, a navíc jí teď dělá radost kromě úžasné dcery i nový krásný domov, ve kterém zahájila novou etapu života.

Influencerka se těší na nový začátek.