Čím potěšit své blízké na Vánoce?

Vybrat vánoční dárek bývá někdy pěkný oříšek. Buďte letos jiní, nápadití... Zapomeňte projednou na obálky s penězi a potěšte rodinu a kamarády třeba originálním zážitkem, kvalitním diářem nebo luxusní sadou ručníků. Inspirujte se našimi tipy!

Ozdobí koupelnu a zahřeje

Osušky Frotery Bamboo, 70x140 cm, 485 Kč

Bambusové ručníky mají oproti těm klasickým bavlněným hned několik výhod – jsou jemnější, mnohem lépe sají a daleko rychleji schnou. Přitom je můžete prát stejně často a na stejnou teplotu jako ty obyčejné. Hledáte-li tedy skutečně kvalitní ručníky, které jsou nejen příjemné, ale i praktické, sáhněte po řade Bamboo!

Ne nadarmo je bambus považován za materiál budoucnosti. Textilie z jeho vláken jsou totiž nejen velmi jemné a hebké, ale i perfektně savé. Což se hodí zejména u ručníků a osušek. Potvrzuje to i řada Bamboo, která je více než z poloviny tvořena právě bambusovými vlákny. Ručníky jsou tak velmi příjemné na omak, a krom toho absorbují daleko více vlhkosti než ty klasické bavlněné. Navíc se vyznačují antibiotickou schopností, což znamená, že se v jejich vláknech nemnoží bakterie ani plísně, jsou tak vhodné pro miminka i malé děti, ale i pro ty, které trápí ekzémy a nejrůznější alergie. Protože schnou rychleji než froté, hodí se i do koupelen, které nejsou přirozeně větrané. A malý bonus? Zcela jistě vás zaujme jejich lesk!

Darujte zážitek

Od 400 Kč, www.infinitdarky.cz

Každý si zaslouží se na chvíli odpojit od okolního světa a zrelaxovat tělo i duši. Ve wellness Infinit najdete obojí, příjemné prostředí, klidnou atmosféru a odborníky, kteří vás provedou saunovými rituály či promasírují stresem zatuhlé svaly. Dopřejte svým blízkým čas pro sebe prostřednictvím voucheru, který mohou využít ve všech pobočkách Infinit na veškeré služby i občerstvení.

Diář jako vaše pravá ruka

Trhací blok, 199 Kč, young_block

Trhací blok ve skryté vazbě s průsekem na obyčejnou tužku z kolekce _ID oslavuje jedinečnost. Nejen na papíře. Ať už z této kolekce vyberete kterýkoliv kousek, nebo neodoláte a nakoupíte jich víc pro celou rodinu, neuděláte chybu. Vypadají efektně, jsou skladné a skvěle se do nich píše. Budou ozdobou každého pracovního stolu. Navíc vašim blízkým už nikdy nedojde prostor, do kterého můžou zaznamenávat své myšlenky, nápady a vize.

Nadčasová klasika

Kabelka na rameno Teatro, Elega, 5990 Kč

Béžová kabelka na rameno z kolekce ELEGA by Dana M., navržená herečkou Danou Morávkovou ztělesňuje nenápadnou eleganci pro každodenní nošení. Kabelka má pevnou konstrukci se zipem, přehledné vnitřní uspořádání a vejdou se do ní veškeré nezbytnosti. Jednoduchý design a precizní zpracování z ní dělá nadčasový kousek, do kterého se zcela jistě vyplatí investovat.

Chvilky strachu

Velká kniha detektivek - zdánlivě nemožné zločiny, www.familium.cz, 590 Kč

Velká kniha zdánlivě nemožných zločinů je originálním dárkem pro všechny, kteří mají rádi kvalitní detektivní příběhy. V knize najdete nejen klasické záhady zamčeného pokoje řešené geniálními mozky světoznámých detektivů, ale také povídky s nečekanými místy činu a neobvyklými dekoracemi.

Záhada zamčené koupelny, Případ létající mrtvoly, Ptáček v hrsti a mnoho dalších. Představujeme vám nejlepší kolekci detektivek o zdánlivě nemožných a neproveditelných zločinech. Získala si srdce čtenářů celého světa a uchvátí i vás. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si dvacet napínavých a tajemných příběhů světového zločinu.

Krásná jako růže

Rose youth, anti-age liftingové sérum, Mibio, 1300 Kč

Omlazující vysoce koncentrované sérum s inovativní látkou Clodessine, s nízkomolekulární kyselinou hyaluronovou a Quinoou pleť rychle vyhlazuje a zlepšuje její vzhled. Výsledkem je hydratovaná, pevnější a pružnější pleť a viditelně zmenšené vrásky a rozšířené póry.

 Anti-age péči zajišťuje vysoký podíl nízkomolekulární kyseliny hyaluronové která proniká hluboko do pokožky a účinně působí proti vráskám a na obnovu pleti. Vysokomolekulární kyselina hyaluronová ta působí naopak na povrchu kde se postará o hydrataci, zjemňuje a zvláčňuje pleť. Klíčovou složkou jsou peptidy Clodessine, které jsou jedinečnou látkou pro zralou a stárnoucí pleť. Aktivně posilují obranné mechanismy a svou schopností prodloužit mládí a životnost kožních buněk dokáží při pravidelné péči pleť viditelně omladit a zkrášlit. Sérum pleť intenzivně regeneruje a spolu s quinoou a niacinamidem pokožku vyživuje a rozjasňuje, pomáhá s redukcí akné, pigmentových skvrn či při spáleninách od slunce. S hydrolátem z růže damašské navíc pleť osvěží a zklidní při jakémkoli podráždění. 

 Vůně čisté karmy

Karma parfém, Lush, 1100 Kč

Óda na hippies, koncerty a head shopy, vůně Karma, je pohodová a relaxační vůně, která byla silně inspirována hudbou 60. let a od té doby se drží na vrcholu žebříčků. Tento klasický parfém Lush vás zahalí jednou vrstvou vůně za druhou. Začíná trochou citronové trávy, trochou brazilského pomerančového oleje a pak se usadí v jemných tónech pačuli a očišťující sibiřské jedle.

Hravé něžnosti

Sensual lubrikant pro ženy, Natuli, 340 Kč

NATULI PREMIUM Sensual je hebký a jemný lubrikační gel na vodní bázi pro ženy v čistě přírodním složení, který poskytuje tělu intenzivní péči a ničím nerušený prožitek.

Zklidňuje, hydratuje a účinně zvlhčuje pokožku. S optimálním pH obnovuje přirozenou rovnováhu a posiluje tak ochranu před bakteriemi, záněty a mykózami. Podporuje hojení pokožky a eliminuje její podráždění. Přírodní glycerin podporuje vstřebatelnost látek a skluznost. Nežmolkuje ani po delším používání a nelepí. Bez parfemace a vhodný pro vegany.

Pohled do budoucnosti

Tarotové karty Kočky vládnou světu, www.familium.cz, 647 Kč

Sada vykládacích karet Kočky vládnou světu je krásným dárkem pro všechny, kteří se chtějí naučit umění tarotu. Součástí dárkového balení s originálními ilustrovanými kartami je i průvodce s návody a podrobnými výklady tarotu. Karty jsou tak vhodné jak pro začátečníky, tak i pro pokročilejší nadšence. Objevte a poznejte kouzlo tarotu s unikátní dárkovou sadou oslavující moudrost a půvab koček v mnoha podobách.