Dárky ke Dni matek pro každý rozpočet

Každý rok patří druhá květnová neděle jedné z nejdůležitějších osob v našem životě. Den matek letos připadá na 14.5. a vy pořád ještě přemýšlíte, co by zrovna té vaší udělalo největší radost? Pokud byste rádi vykročili za hranice klasiky, tedy čokoládových bonbonů a kytice růží, zkuste vsadit na něco, co nikdy nezklame. Kosmetika a šperky totiž udělají radost při každé příležitosti a na Den matek obzvlášť. Vybrali jsme pro vás hned několik tipů na produkty, se kterými se vejdete do každého rozpočtu.

Dárky do 500 Kč

Darujte mamince set do vany nebo sprchy, koupelovou sůl nebo olej pro hebkou pokožku, pečující sadu pro odbourání stresu nebo tónovaný balzám na rty, který hravě nahradí rtěnku. Radost jí ale udělá také stříbrný přívěsek s nápisem „Love Mum“, který si může připnout třeba na kabelku, kosmetickou taštičku nebo klíče. Vybírat můžete z čisté klasiky či z modelu s růžovým zirkonem.

Dárková sada Goodbye Stress, Kneipp, 439 Kč


Stříbný přívěsek charms - srdce, maminka, Apart, 245 Kč

Dárky do 1000 Kč

Kosmetické dárkové kazety jsou oblíbeným dárkem nejen proto, že obsahují ucelenou pečující řadu, ale také pro svůj slavnostnější obal. V dárkovém setu Mandlové květy najdete olej do koupele, sprchový gel, krém na ruce, tělové mléko, tělový peeling a balzám na rty, které mamince pomohou zapomenout na každodenní starosti. Pokud by maminka využila spíše péči o pleť, vyzkoušejte sadu plátýnkových masek FOREO, vybírat můžete z různých variant dle potřeb pleti. Nebo dárek od srdce? Co takhle stříbrný náhrdelník se zirkony nebo náramek z mosazi zkrášlený křemeny?

Stříbrný náhrdelník se zirkony máma, nekonečno, Apart, 990 Kč

Dárková sada Mandlové květy, Kneipp, 999 Kč

Dárky do 2000 Kč

Luxusní pleťová péče udělá radost každé mamince – překvapte tu svou třeba antioxidačním zpevňujícím sérem nebo bází Imagination, díky které si vytvoříte účinnou masku přesně podle svých představ, stačí přidat oblíbené ingredience. Potěší ji také pozlacený stříbrný náhrdelník s nápisem „mama“ nebo stříbrný přívěsek se zirkony v podobě medailonku, kam si vaše maminka může vložit fotku na památku.

Hydratační a vyživující pleťová maska Imagination, Foreo, 1070 Kč

Pozlacený stříbrný náhrdelník máma, Apart, 1090 Kč

Dárky nad 2000 Kč

Pokud vás rozpočet netíží, otevírají se vám nekonečné možnosti, čím svou maminku překvapit. Co takhle některým z chytrých sonických přístrojů od značky FOREO, které se postarají o krásnější pleť i pokožku celého těla? Vybrat můžete masážní přístroj na tělo LUNA 4 Body, tonizační přístroje BEAR pro pevnější pleť a tvarované kontury, nebo třeba sonický přístroj urychlující účinky pleťové masky UFO 2. Stejnou radost ale udělají i designové šperky, například náramek Beads, na který si vaše maminka může připínat přívěsky na památku. Krásně ale vypadá také zlatý dvojitý náhrdelník se znakem nekonečna, nebo zlatý otevírací medailonek.

Zlatý dvojitý náhrdelník s nekonečnem, Apart, 5 290 Kč

Masážní přístroj LUNA 4 Body, Foreo, 3 690 Kč