Dívejte se na svět růžověji… Ikonické značky Lush a Mattel společně představují limitovanou kolekci Barbie™

Nemohli jsme odolat spojení těchto dvou ikon – Barbie™ x Lush. Růžová je mocná a limitovaná kolekce Barbie™ x Lush oslavuje tuto barvu v celé její kráse.

Víme, že taková průkopnice, jako je Barbie™, si v péči o sebe sama potrpí jen na to nejlepší. A společnost Lush je sama průkopníkem, pokud jde o čerstvou, ručně vyráběnou kosmetiku bez krutosti a s minimem obalů. Lush má také mnoho silných žen ve svém čele, například spoluzakladatelka Lush Mo Constantine vynalezla oblíbenou koupelovou bombu v roce 1989 ve své zahradní kůlně a dnes společnost celosvětově prodá 1 koupelovou bombu za sekundu!

Kolekce Barbie™ x Lush nabízí kompletní řadu produktů pro péči o sebe sama laděných do ikonické Barbie™ růžové a je určena úplně všem – s cílem, aby si ji zamilovali všichni, kdo chtějí tuto barvu znovu vnímat jako symbol síly, odvahy a ‚empowermentu‘ (posílení postavení).

„Spolupráce s takovou ikonou, jakou je Barbie™, je pro společnost Lush opravdovým splněným snem. Značka Barbie™ stále posouvá hranice a nedává nikomu šanci podceňovat její schopnosti. Představili jsme si, jak by vypadala Barbie™ rutina péče o sebe sama a vytvořili jsme tuto řadu, předurčenou k tomu, aby ji používali a milovali všichni. Kolekce je pro všechny, kdo chtějí přijmout a oslavit sílu růžové barvy!“ vysvětlila Melody Morton, ředitelka kreativních konceptů společnosti Lush Cosmetics.

Ve všech oblastech své činnosti společnost Lush usiluje především o to, aby zákazníkům nabízela tu nejčerstvější kosmetiku a maximálně šetrné nakupování zahrnující co nejmenší množství odpadu. Kolekce Barbie™ x Lush je vyráběna ručně za použití těch nejkvalitnějších ingrediencí, které pomáhají zanechávat svět o něco krásnější. Sortiment obsahuje „nahaté“ výrobky, které nevyžadují žádné obaly, jako jsou mýdla a koupelová bomba. Společnost Lush je lídrem kosmetického průmyslu v boji proti nadměrnému množství obalů tím, že vyvíjí výrobky, které lze prodávat spotřebitelům bez jakéhokoli obalu. Balené produkty jsou pak součástí uzavřeného recyklačního programu Bring it Back – Přines zpátky, v rámci kterého zákazníci mohou donést obaly zpět do obchodu a za každý si nechat  strhnout 10 Kč z dalšího nákupu, nebo výměnou za pět kusů dostat čerstvou pleťovou masku.

The Lush x Barbie Collection 

Barbie x Lush: Barbie 
Koupelová bomba
200 Kč/ kus

Ponořte se do sladké třpytivé Barbie™ lázně se spoustou pokožku zjemňujících ingrediencí. Vhoďte ikonické písmeno B do napuštěné vody a sledujte, jak ji s šuměním promění v třpytivě růžovou. Bomba ukrývá krémový střed vyrobený z fair trade bio kakaového másla, fair trade bambuckého másla a kokosového krému pro přepychovou lázeň, která krásně opečuje pokožku, abyste z koupelny vylezli nejen zrelaxovaní, ale i heboučcí a sladce voňaví. 

Barbie x Lush: Barbie 
Šampon
320 Kč/ 100ml

Dopřejte vlasům fantastickou hebkost a lesk díky nálevu z kořene proskurníku a čerstvé jahodové a citronové šťávě. Tento šampon s růžovým pigmentem může velmi světlé nebo porézní vlasy zabarvit, proto si s ním raději moc nehrajte. Okamžitě jej z vlasů a povrchů opláchněte, aby vám zůstaly jen lesklé, nádherně provoněné kadeře. Vezměte prosím na vědomí, že při použití na suchých odbarvených, velmi světlých nebo bílých vlasech by mohlo dojít k jejich zabarvení do růžova; neříkejte, že jsme vás nevarovali!

Barbie x Lush: Barbie 
Želé pleťová maska
370 Kč/ kus

Naplánujte si s přáteli domácí wellness den a užijte si trochu zábavy s touto růžovou želé maskou. Jednoduše si uždíbněte trochu masky a čistýma suchýma rukama ji rozetřete na pastu a naneste na obličej. Zklidňující kalamínový prášek, konejšivá růžová absolue a hloubkově čistící kaolinový jíl zanechají vaši pleť svěží a krásnou!

Barbie x Lush: Barbie 
Tělový balzám
350 Kč/ kus

Následujte své sny o hebké, oslnivé a třpytivé pokožce – sáhněte po limitovaném tělovém balzámu vytvořeném ve spolupráci s Barbie™. Je vyrobený z fair trade bio kakaového másla, bambuckého másla, rubínové kakaové hmoty a spousty třpytu, aby zanechal vaši pokožku hebkou, krásně voňavou a zářivou! 

Barbie x Lush: Barbie 
Cukrový tělový peeling  
315 Kč/ 100g

Vydrhněte se sladkým koktejlem ze spousty hydratačních rostlinných másel a rozjasňujících citrusových silic pro pokožku jako ze sna. Exfoliační cukr jsme spojili s fair trade bio kakaovým máslem a extra panenským kokosovým olejem, aby vaše pokožka zůstala nejen čistá, ale i hebká a hydratovaná. Silice z myrtovníku citronového a perských limet s božskou citrusovou vůní společně s trochou okouzlujícího třpytu zanechají vaši pokožku i náladu zkrátka zářivou a prosluněnou.

Barbie x Lush: Barbie 
Parfém
1300 Kč/ kus

Šiřte laskavost a sebedůvěru s každým navoněním tímto svěžím a veselým Barbie™ parfémem. Podobně jako naše vánoční limitka Snow Fairy vnese do vašeho dne trochu sladkého kouzla. Višňové tóny mandlového esenciálního oleje spolu s uklidňující tonkou a divokými pomeranči tvoří příjemně ovocnou pozitivní vůni.

Barbie x Lush: Barbie Handbag
Mýdlo 
200 Kč/ kus

Pořiďte si všechny vysněné mýdlové doplňky z kolekce ve spolupráci s Barbie™ včetně téhle krásné kabelky. Je vyrobená ručně, z našeho mýdlového základu bez palmového oleje, nese lahodnou vůni rebarborového dezertu a ukrývá fair trade bio kakaové máslo, aby byla vaše pokožka po umytí hebká a hydratovaná.

Barbie x Lush: Barbie Heel 
Mýdlo 
200 Kč/ kus

Myjte se stylově – s módním růžovým pantoflíčkem na vysokém podpatku, vyrobeným ve spolupráci s Barbie™. Je vyrobený ručně, z našeho mýdlového základu bez palmového oleje, nese lahodnou vůni rebarborového dezertu a ukrývá fair trade bio kakaové máslo, aby zanechal vaši pokožku hebkou a hydratovanou. Je růžový, je ikonický a je tady jen po omezenou dobu.

Barbie x Lush: Barbie Boombox 
Mýdlo
200 Kč/ kus

Umyjte se a pořádně to rozjeďte se stylovým kazeťákem v podobě limitovaného mýdla, vytvořeného ve spolupráci s Barbie™. Je vyrobené ručně, z našeho mýdlového základu bez palmového oleje, nese lahodnou vůni rebarborového dezertu a ukrývá fair trade bio kakaové máslo, aby zanechalo vaši pokožku hebkou a hydratovanou. Je růžové, je ikonické a je tady jen po omezenou dobu.