Do wellness vlakem: Luxusní odpočinek a relaxace blízko Prahy

Stresující dny, zahlcené pracovní povinnosti a neustálý shon městského života - všichni to známe. Ale co když bychom vám řekli, že existuje způsob, jak uniknout tomuto každodennímu kolotoči a dopřát si luxusní odpočinek a relaxaci jen kousek od Prahy, a to klidně i ve všední den po práci díky dlouhé otevírací době.

Vstupte do světa klidu a pohody ve wellness centru Infinit Sen v Senohrabech, kde čas zpomaluje a vy se můžete naplno věnovat svému vnitřnímu klidu. A co je na tom nejlepší? Můžete tam vyrazit vlakem a nechat auto doma. Cesta je příjemná a bezstarostná, protože nemusíte řešit problémy s parkováním ani se starat o dopravu, za pouhých 35 minut jste na místě. Když dorazíte na nádraží Senohraby, čeká na vás luxusní shuttle bus, který vás pohodlně a zdarma doveze přímo k vchodu wellness centra.

V nově rozšířeném areálu Infinit Sen vstoupíte do oázy klidu, kde se však nudit rozhodně nebude ani člověk, který tradičnímu wellness příliš neholduje. Termální bazén s vířivými lavicemi vám nabídne osvěžení a relaxaci, a to i v chladnějších dnech, díky optimální teplotě vody. Navíc je blízko baru, takže si svůj oblíbený nápoj můžete vychutnat v opravdu luxusním stylu za masáže teplých bublinek.

Pro milovníky saunování je zde 8 druhů saun, tepidarium a největší saunový dóm v Čechách, kde pro vás má tým saunamistrů každou hodinu připravený ceremoniál, na který jen tak nezapomenete. Ať už se tedy rozhodnete pro tradiční saunování nebo nové saunové rituály, Infinit Sen má pro vás připraveno to nejlepší.

Jestliže si chcete dopřát ještě intenzivnější relaxaci těla i mysli, svěřte se do rukou zkušených masérů. Od klasických olejových masáží po relaxační a aromaterapeutické procedury – každý si zde najde to své.

A když budete chtít prodloužit svůj pobyt, můžete se ubytovat v čtyřhvězdičkovém hotelu Sen, kde si vychutnáte večeři, a ráno vás u snídaně a dobré kávy potěší výhled na malebnou krajinu. Pak už stačí jen pokračovat v užívání wellness nebo se vydat na výlet za objevováním okolí.