GYMIO nastavuje nové standardy výživových doplňků a oblečení pro sportovce! Přijde si na své maminka i profesionální sportovec

Dne 7. května 2020 si Martina s Jakubem dodali odvahu proniknout na trh se sportovními doplňky stravy a oblečením, ale rozhodli se to udělat se zcela jiným konceptem než dosavadní konkurence. Pod značkou GYMIO nastavili nové přístupy ke složení, výrobě, prezentaci i balení svých výrobků. Chtěli jimi navíc oslovit nejen profesionální dříče, ale i obyčejné lidi s láskou k pohybu.

„Jako milovníci pohybu a zdravého životního stylu jsme na trhu hledali moderní výživové doplňky, které obsahují kvalitní ingredience, jsou praktické a zbytečně nezatěžují přírodu. Už jsme měli dost všech těch poloprázdných plastových krabic s pseudo úsměvy svalovců a podivným složením. Ale bohužel jsme je nenašli… To byl náš hlavní impuls založit GYMIO!“, říká Martina Marková. 

       
Zakladatelé značky Martina a Jakub  

Zavíráme starý svět

 Trh s doplňky a potřebami pro sportovce je velmi konkurenčním prostředím. Nicméně často se tento starý „nabušený“ svět tváří,jako by byl pouze pro vyvolené. Běžní lidé, ale i spousta profesionálních sportovců mu vlastně nerozumí.

 Už jen pohled na klasické plastové „pixly“ s blyštivými kulturisty vám říká, že tohle má se zdravým životním stylem málo společného. A pokud se podíváte na složení většiny těchto produktů, naleznete nepotřebné ingredience, přemíru sladidel a naprosto zbytečné umělé přísady.

 

Otevíráme nové možnosti

Značka GYMIO dokázala, že to lze dělat jinak – minimalisticky, prakticky a v mimořádné kvalitě. „Vyškrtali jsme ze složení nepotřebné ingredience, nechali jen ty důležité a přidali ještě lepší,"prozradili tvůrci značky.

 "V našich výživových produktech tak najdete spoustu přírodních, zdravých a opravdu účinných složek. Navíc je skvěle zužitkuje jak pracovně vytížená maminka, která si ráda zacvičí 2krát týdně, tak 18letý sportovec, který je na tréninku skoro každý den," dodává  s úsměvem Martina Marková

 Kromě vytříbeného složení nová značka na trhu věnovala i mnoho úsilí obalům. Konečně nezejí prázdnotou a jsou zároveň šetrné k přírodě. Můžete je navíc lehce strčit do tašky a odnést s sebou do gymu.

Gymio vás také obleče 

Původní motivací GYMIA byla sice výroba výživových doplňků pro profesionální i amatérské sportovce, ale rychle pochopili, že stejné hodnoty – tedy kvalitu, praktičnost a eko-friendlyvlastnosti– si aktivní lidé chtějí užívat i v oblékání pro sport a relax.

 "Pustili jsme se tedy do návrhů a výroby špičkového sportovního oblečení, a to přímo u nás v Česku. Jsme si jistí, že řemeslné dovednosti zkušených českých švadlen se odrazí i na kvalitě oblečení, jeho výdrži i příjemném nošení," prozradil energický pár Martina a Jakub. 


        Veškeré oblečení je vytvořené v ČR a střih je promyšlený pro každý typ postavy.