Hvězdy londýnského West Endu v Praze! Na tento koncert nikdy nezapomenate!

Hvězdy londýnského West Endu zazpívají největší hity Queen již 11. 6. v Praze Hudební show Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience obsazená pěveckými hvězdami londýnského West Endu představí největší hity kapely QUEEN v doprovodu symfonického orchestru.

Jedinečné spojení symfonického orchestru a živé rockové kapely předvede nejznámější hity ikonické britské skupiny Queen. Na přípravě představení se podílel samotný kytarista Queen - Brian May, který je autorem hitu We Will Rock You. Fanoušci se tak mohou těšit na hity jako Radio Ga Ga, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody a další, v podání několika desítek hudebníků.


„Londýnský West End je tradičně sídlem těch nejlepších divadel a muzikálů, které se v Londýně hrají. Podobně jako je v Americe Broadway. A právě zpěváci ze super slavného muzikálu We Will Rock You přijedou do Prahy, kde nám v doprovodu symfonického orchestru přiblíží skvělou atmosféru nestárnoucích hitů kapely Queen,“ komentuje show Květa Havelková z pořádající agentury.


Hudební show, při které na diváky čeká spojení velkého symfonického orchestru, rockové kapely a nejlepších londýnských muzikálových zpěváků již viděly miliony fanoušků po celém světě.


Všechny zakoupené vstupenky na původně plánovaná představení v roce 2020 a 2021, která byla z důvodu pandemických opatření odložena, zůstávají platné. Akce se pořádá ve stejných koncertních prostorách, takže diváci i v novém termínu dostanou přesně na to místo, které si původně v předprodeji vybrali. Jen jméno haly se změnilo z Tipsport Areny na Sportovní hala Fortuna Holešovice, ale jedná se stále o tu stejnou sportovní halu na Výstavišti v Holešovicích.

Vstupenky můžete zakoupit na : https://www.ticketportal.cz/event/QUEEN-SYMPHONIC