Ježíškův tahák: zkrátka tipy na dárky

Ti nejpoctivější z nás už dárky na Vánoce nakupují postupně od září, nyní už i pro ty ostatní nastal čas uznat, že je třeba vyrazit do obchodů a intenzivně plnit košíky v e-shopech. Bezcílné bloumání, ať už v obchodním centru nebo na internetu, ale člověka spíš naštve a unaví. Podívejte se na náš tahák pro Ježíška a nechte se inspirovat, abyste šli na jistotu!

Dárkový poukaz do wellness

https://www.infinitdarky.cz/poukazy-v-hodnote/

Cena: od 500 Kč



Každý si zaslouží se na chvíli odpojit od okolního světa a zrelaxovat tělo i duši. Ve wellness Infinit najdete obojí, příjemné prostředí, klidnou atmosféru a odborníky, kteří vás provedou saunovými rituály či promasírují stresem zatuhlé svaly. Dopřejte svým blízkým čas pro sebe prostřednictvím voucheru, který mohou využít ve všech pobočkách Infinit na veškeré služby i občerstvení.

Sdílejte potěšení!

https://www.eroticcity.cz/we-vibe-vibrator-we-vibe-chorus

Cena: 4 999 Kč

Vibrátor Chorus je navržen tak, aby přinesl potěšení oběma partnerům při milování. Žena si vychutná silnou stimulaci na klitorisu a bodu G současně, muž bude cítit vzrušující vibrace na penisu. Atmosféra společného vzrušení a vnímání vibrací je neuvěřitelně krásná a maximálně pár spojuje.

Župan s monogramem

https://www.frotery.cz/zupany-twins

Cena: 1890 Kč 

Zabalit se ho hebkého županu po horké koupeli je pocit k nezaplacení. Luxusní froté župan vás v mžiku přenese do pětihvězdičkového spa v pohodlí vašeho domova. Ze skvělého dárku se však může stát naprosto výjimečný prostřednictvím vyšitého monogramu budoucího nositele. Úspěch zaručen!

Hudba nejen na cestách

https://www.datart.cz/marshall-major-iv-bluetooth-black

Cena: 2689 Kč

Žádný milovník hudby nedá dopustit na kvalitní sluchátka, která posunou prožitek z muziky na novou úroveň. Legendární značka Marshall je sázkou na jistotu. Jejich rockový design a neuvěřitelná výdrž baterie si našly stovky tisíc fanoušků po celém světě. Díky připojení bluetooth jsou skvělé na doma, na cestování i do posilovny.

Kvalitní péče o vlasy

https://www.brazilkeratin.cz/set-caviar

Cena: 659 Kč

 

 

Exkluzivní kaviárová řada vlasové péče od Brazil Keratin dodá hebkost a lesk suchým a poničeným vlasům. Právě kaviár obsahuje důležité proteiny a aminokyseliny, které vlasy vyživují a pomáhají ozdravit. V kombinaci s keratinem přináší vlasům regeneraci, objem a chrání je před vysušením a lámavostí.

 

Kabelka pro malé slečny

https://www.elega.cz/detska-kabelka-sv-modra-morska-panna-69402-657-m

Cena: 1499 Kč

 

 

Ručně malované a vyráběné kabelky Elega for Girls jsou inspirované vnučkami majitelky. Každá holčička si zaslouží mít svou vlastní kabelku, tak proč ne třeba tu s mořskou pannou?

Španělský jamón v setu se stojánkem a nožem

https://www.edelikatesy.cz/s-paleta-iberica-de-cebo

Cena: 3399 Kč

Skutečného gurmána není lehké potěšit. Paleta jamónu Montellano, navíc v dárkovém setu se stojánkem, nožem a vakem na zakrojený jamón, vyrazí dech i těm nejvybíravějším jazýčkům. Paleta Ibérica je označení pro přední sušenou kýtu z černého polodivokého vepře. Kýta zrající 18 měsíců je gurmánský zážitek pro milovníky skutečně kvalitního masa.

Namířit a zasáhnout

https://www.mall.cz/party-hry/adcblackfire-bum-bum-burrito

Cena: 569 Kč

Bum bum burrito je párty hra, jakou jste dosud zaručeně nehráli. Je to kombinace karetní hry a vybíjené, při které budete hledat trojice karet, sbírat body a házet burrity po ostatních hráčích. Zvládnete se vyhnout letícímu burritu nebo dostanete zásah?