Ježíškův tahák

Od praktických doplňků až po nezapomenutelné zážitky – naše rady vám pomohou najít ten správný dárek pro každého. Přečtěte si náš průvodce a objevte kreativní a smysluplné dárky, které potěší vaše blízké.

Blok na recepty

RECEPTNÍK young_block, 1 199 Kč

Vášnivé i začínající kuchaře určitě potěšíte elegantním receptníkem, který se díky své ruční výrobě a kvalitnímu materiálu bude předávat z generace na generaci. Vaše rodinné kuchařské poklady si tak už navždy uložíte nejen ve své paměti, ale také budou míst čestné místo v knihovně.

Sada kvalitních nožů

Berkel Elegance sada 3 červených kuchařských nožů, 8 399 Kč, www.edelikatesy.cz


Tato sada nožů obsahuje tři nejdůležitější nože pro každou kuchyni. Dopřejte sobě nebo svým blízkým potěšení z precizního krájení a elegantního designu se zárukou kvality Berkel.

Dokonalá masáž

Dárková sada tří masážních olejů Kenipp, 149 Kč

Jak lépe zakončit den, než příjemnou a provoněnou masáží? Užijte si péči jako v masážním či kosmetickém salonu i v pohodlí vlastního domova. Masážní oleje Kneipp® obsahují účinné látky rostlinného původu, jsou bez konzervantů (konzervační látky podle kosmetického nařízení EU), parafínů, silikonu a minerálních olejů. Při masáži uvolňují éterické oleje, které pokožku nádherně provoní a zároveň ji blahodárně vyživí. Nenechávají mastný film, a přesto pokožka po jejich použití zůstává dlouhodobě vláčná.

Hebký župan

Luxusní froté župan Frotery, od 1298 Kč, www.frotery.cz

Zabalit se ho hebkého županu po horké koupeli je pocit k nezaplacení. Luxusní froté župan vás v mžiku přenese do pětihvězdičkového spa v pohodlí vašeho domova. Ze skvělého dárku se však může stát naprosto výjimečný prostřednictvím vyšitého monogramu budoucího nositele. Úspěch zaručen!

Voucher do wellness

Poukaz do wellness Infinit, od 500 Kč


Každý si zaslouží se na chvíli odpojit od okolního světa a zrelaxovat tělo i duši. Ve wellness Infinit najdete obojí, příjemné prostředí, klidnou atmosféru a odborníky, kteří vás provedou saunovými rituály či promasírují stresem zatuhlé svaly. Dopřejte svým blízkým čas pro sebe prostřednictvím voucheru, který mohou využít ve všech pobočkách Infinit na veškeré služby i občerstvení.

Vášnivé hrátky

Sada přírodních lubrikantů Natuli Playbag, 1890 Kč

Ideální vášnivý dárek. NATULI play bag je připraven na jakoukoli vaši náladu, potřebu nebo touhu.

Chcete zažít něhu? Vášnivou romantiku? Dlouhé divočení? Zchlazení, které z každého vánku udělá vzdech? Prohřátí, které zesílí s každým dotekem? Dezert, který si slíznete z těla partnerky / partnera? Nebo se chcete vydat na cestu? Voděodolný passion bag pojme vše, i něco navíc. Diskrétně.

Péče pro každého muže

Pečující balíček pro muže, Mibio, 1 530 Kč

Balíček přírodní kosmetiky se svěží energizující vůní, vytvořené na míru pro muže a pro potřeby jejich pokožky a pleti. Produkty zaručují aktivní anti-age, zklidňující a obnovující péči, pokožku zanechají plnou energie, zregenerovanou, zvláčněnou a příjemně provoněnou, vousy budou uhlazené, měkčí, poddanější a zdravější.