Milé dámy, děkujeme, že vás máme!

Mezinárodní den žen je den oslavy je především svátek ženské síly, odhodlanosti, spravedlnosti a míru. Poprvé se slavil už v roce 1909! Tak oslavte své blízké ženy krásným dárkem i letos a poděkujte jim za to, jaké jsou. Ať už si rády vychutnají něco sladkého, chvíle relaxace nebo jsou milovnice módy, s našimi tipy potěšíte každou ženu.

Vermut Padro & Co.

529 Kč, www.edelikatesy.cz
https://www.edelikatesy.cz/padro-co-vermut-reserva-especial

Vermut ze sladkého likérového vína ve stylu Tarragona Clàssic, který stárne v dubových sudech. V závěru bylo přidáno malé množství vína solera, které používají ve vinařství po generace.Ve sklenici má intenzivní a ostré aroma. Vyniká vůně sušených fíků, opečených lískových oříšků a zelených vlašských ořechů.

V chuti je elegantní, hřejivé a velmi likérové. Objevují se chutě lékořice a léčivých bylin, zahalené sladkými tóny a nádechem hořkosti.

Plněné fíky v čokoládě Rabitos Royale

359 Kč, www.edelikatesy.cz
https://www.edelikatesy.cz/rabitos-royale-bonboniera-9-ks-142g

Tyto lahodné fíky s čokoládovým likérem Rabitos Royale se vyrábějí v Extremaduře na jihozápadě Španělska. Raquel a Señador Valero vymysleli tuto výjimečnou pochoutku, když žili mezi fíkovníky v malé vesnici na jihozápadě Španělska. Z okolních hájů vybírají křehké mladé fíky a plní je pěnou z hořké čokolády s příchutí brandy. Každý z nich je pak ručně namočen v ještě bohatší hořké čokoládě! Nakonec je každý jednotlivý bonbon Rabito zapečetěn ve fóliovém obalu, aby chutnal vždy stejně čerstvě jako v den výroby. Bohatá pěna z hořké čokolády a brandy krásně zvýrazňuje jemnou sladkost mladých fíků.

Župan Frotery Exclusive 

916 Kč, www.frotery.cz
https://www.frotery.cz/exclusive

Věděli jste, že župany byly v době svého vzniku na počátku 18. století považovány za zcela vhodný oděv pro dopolední audience? Dokonce i na francouzském královském dvoře! Dopřejte svým blízkým královský pocit. Doma se dá přeci v županu chodit klidně celý den, nebo ne?

Set Coconut, Brazil Keratin

599 Kč, www.brazilkeratin.cz
https://www.brazilkeratin.cz/https/www-brazilkeratin-cz/set-coconut-d69-htm-listname-category-listposition-14

Velmi jemný šampon a kondicionér s keratinovým regeneračním systémem dodá vlasům potřebný hydrolyzát keratinu, který se podílí na hloubkové regeneraci poškozených vlasů. Tento luxusní přípravek se řadí mezi nejúčinnější a nejdokonalejší regenerační systém pro narušené vlasy. Dosáhne perfektní regenerace a zpevnění všech typů vlasů bez ohledu na stupeň jejich poškození. Po opakovaném použití tohoto unikátního setu získají vaše vlasy zpět pevnost, lesk a objem. Na dotek budou hebké a pružné, na pohled zdravé a přirozeně krásné.

Poukaz do Infinit wellness

Od 400 Kč, www.infinitdarky.cz

Každý si zaslouží se na chvíli odpojit od okolního světa a zrelaxovat tělo i duši. Ve wellness Infinit najdete obojí, příjemné prostředí, klidnou atmosféru a odborníky, kteří vás provedou saunovými rituály či promasírují stresem zatuhlé svaly. Dopřejte svým blízkým čas pro sebe prostřednictvím voucheru, který mohou využít ve všech pobočkách Infinit na veškeré služby i občerstvení.

Klopnová kabelka Elega by Dana M. - Magnifico

5 890 Kč, www.elega.cz
https://www.elega.cz/klopnova-kabelka-magnifico-bila-fuchsie-modra-69568-445-800-738-s

Kolekce Magnifico je propracovaná do nejmenších detailů, je ukázkou pečlivé ruční práce a zručnosti. Tuto luxusní kabelku uzavíranou klopnou si prostě zamilujete. Uspokojí i tu nejnáročnější ženu. Součástí je dlouhý popruh s řetízky, který nelze odepnout. Kabelka je prostorná - uvnitř se nachází velká zipová kapsa, otevřená kapsička na telefon a poutko s karabinou na klíče. Do kabelky jsme nezapomněli dát naše unikátní kovové logo ELEGA by Dana M.. Kovové logo je použito i na klopně kabelky. Použitý materiál je luxusní jemná kůže Nappa, která má tolik nádherných barevných variant, že nebudete vědět, kterou dříve.

Vodní lubrikant Sensual pro ženy, Natuli

440 Kč, www.natuli.cz
https://www.natuli.cz/produkty/sensual-lubrikant-pro-zeny-gift

NATULI PREMIUM Sensual je hebký a jemný lubrikační gel na vodní bázi pro ženy v čistě přírodním složení, který poskytuje tělu intenzivní péči a ničím nerušený prožitek. Zklidňuje, hydratuje a účinně zvlhčuje pokožku. S optimálním pH obnovuje přirozenou rovnováhu a posiluje tak ochranu před bakteriemi, záněty a mykózami. Podporuje hojení pokožky a eliminuje její podráždění. Přírodní glycerin podporuje vstřebatelnost látek a skluznost. Nežmolkuje ani po delším používání a nelepí. Bez parfemace a vhodný pro vegany.

Dárková sada Happy Dots, Oxylady

779 Kč, www.oxybag.cz
https://www.oxybag.cz/darkova-sada-4-ks-happy-dots/

Máte rády, když vám to ladí? Myslete na každý detail. Dotáhněte obsah své kabelky k dokonalosti skvěle sladěným setem módních doplňků. Peněženka, kosmetická taška, manikúra. Tři absolutní nezbytnosti, jejichž vzhled jsme sladili do jednoho designu.
Záleží jen na vaší povaze a chuti ladit se na romantickou vlnu květinových vzorů, mladistvých pastelových barev nebo decentně vkusných vzorů.

Gold Line set denní, Eberlin

2690 Kč, www.eberlin-biocosmetics.com
https://www.eberlin-biocosmetics.com/produkt/gold-line-set-denni/

Zvyšuje a udržuje vlhkost pleti díky obsahu kyseliny hyaluronové. Díky obsahu aktivních látek bojuje proti hormonálním změnám v pokožce. Výtažky z bambusu působí proti UV záření a v něm obsažené omega kyseliny stimulují metabolické procesy pro udržení energie a vitality. Díky výtažkům z orchidey zůstává pokožka svěží a projasněná po celý den. Obsažené koloidní zlato podporuje regeneraci a obnovu pokožky, posiluje a harmonizuje vzhled pleti a zabraňuje jejímu stárnutí.