Objevte nejnovější podzimní a zimní trendy v kabelkách s Danou Morávkovou

Už vás nebaví nosit každý den tu samou kabelku? Je čas oživit svůj šatník některým z nejnovějších podzimních a zimních trendů! A kdo jiný by měl poradit lépe než herečka a moderátorka Dana Morávková? Dana tvoří své kolekce kabelek ve spolupráci s českou firmou ELEGA již devět let a pod značkou ELEGA by Dana M přináší kabelky pro ženy, které milují nadčasovou eleganci i unikátní designové kousky.

Inspirace z cest po Evropě

Dana Morávková vždy sleduje nejžhavější módní trendy a její cesty po Evropě jsou dokonalým zdrojem inspirace. Tuto sezónu je jejím tipem nadčasová Black&White. Je to klasika, kterou by měla mít ve svém šatníku každá žena, a skvěle se hodí k tomu, aby dodala každému outfitu nádech sofistikovanosti.

 

Elega by Dana M, Shopper Contrast, 6 990 Kč

Jedinečné designové prvky

ELEGA je známá svými jedinečnými designovými prvky, které ji odlišují od ostatních značek kabelek. Použití krokodýlí kůže v jejich malých elegantních kabelkách je jen jedním z příkladů luxusních materiálů, které používají. V této sezóně nabízejí také řadu barev, včetně jasně oranžové, odvážné červené, jemně fialové a syté čokoládové. Díky tomu si každá žena najde barvu, která dokonale sedne jejímu osobnímu stylu.

Elega by Dana M, Mini kabelka Kroko, 5 990 Kč

Perfektní pro každou příležitost

Ať už se chystáte vyrazit večer do města, nebo vyřizovat pochůzky během dne, ELEGA má pro každou příležitost ideální kabelku. Jejich mini kabelky mají ideální velikost pro večerní akce, zatímco klasické kabelky nabízejí více prostoru pro vaše každodenní potřeby. A ať už si vyberete jakoukoli barvu či velikost, můžete si být jistá, že vaše kabelka nezůstane na ulici bez povšimnutí.

 

Kabelky Elega a Elega by Dana M najdete ve vybraných buticích po celé ČR nebo na www.elega.cz.