Péče za běhu i dlouhý rituál. Co používat na hydrataci pokožky?

Z hodin biologie si určitě pamatujete, že jsme z více než poloviny tvořeni z vody. Zvláště, pokud chcete vypadat stále svěže, měla byste pamatovat na několik rad: omezujte stres, dopřejte si dostatek spánku, chraňte se před sluníčkem a hydratujte se z venku i zevnitř. Na trhu je nespočet produktů na pokožku, které slibují zázraky na počkání. Který je pro vás ale ten nejvhodnější?

Ani o krok navíc!

Ve svém životě nemáte času nazbyt a každý krok navíc se snažíte omezit. Málokdy se donutíte se po sprše nakrémovat, ale nechcete, aby byla vaše pokožka napjatá a suchá? Pak je pro vás nejvhodnější sprchový olej, ten obsahuje vysoký podíl vzácných olejů, které pokožku hydratují, přesto ji nezanechávají mastnou.

Sprchový olej L`Occitane, 590 Kč

Osvěžení těla i mysli

Jste neustále v pohybu a přeskakujete krémování, protože nechcete čekat, než se krém vsákne? Jsou na vás všechna tělová mléka pořád moc hutná? Pak si zamilujete tělové želé! Jemná gelová textura tělového želé se rychle vsákne do pokožky, ochladí ji a zklidní podráždění po holení i sluníčku.

Skinfood Peach Jelly Soothing gel 90, 204 Kč, www.ksisters.cz

Nejhebčí pohlazení

Ráda se cítíte rozmazlovaná a chcete jen to nejlepší. Péče o tělo je pro vás neodmyslitelnou součástí dne, milujete luxusní vůně a složení? Sabon Silky body milk bude vašim miláčkem. Hedvábná, vyvážená textura vás naladí na smyslnou vlnu. Mandlový olej, ovesné mléko a vitamín E jemně pečuje i o tu nejcitlivější pokožku.

Silky Body Milk, Sabon, 640 Kč

Péče jako rituál

Umíte si vyčlenit čas pro sebe, milujete smyslné masáže a rozmazlování na té nejvyšší úrovni. Chcete svou pokožku zjemnit a vonět jako princezna orientu celý den? Pak legendární tělový olej Nuxe už nikdy nedáte z ruky. Obsahuje 6 přírodních olejů, a navíc nezanechává mastný film.

Nuxe Huile Prodigieuse, 320 Kč, www.notino.cz