Podnikatelka a influencerka MEG Mašková hlásí šťastné zprávy! Těhotenství utajila až do devátého měsíce.

Sleduje ji přes 100 tisíc fanoušků na Instagramu, přesto se jí podařilo vymodlené těhotenství utajit až do poslední chvíle. Po traumatickém potratu před dvěma lety se MEG Mašková se svým partnerem Lubošem Jírou mohou těšit na dcerku, které zatím říkají hvězdička.

"V lednu to budou dva roky, co jsem o první miminko přišla," popisuje trauma, které jí změnilo život, Michaela "MEG" Mašková. Ta se následně rozhodla vzít osud do vlastních rukou a začala se věnovat studiu a prodeji vlastních Bio Bachových esencí a doplňků stravy, které pomáhají zvýšit plodnost. Důkazem, že produkty skutečně fungují, je ona sama. Po několika měsících bezvýsledných snah se konečně zadařilo a partneři se mohli začít těšit na vytoužené děťátko.

"V dnešním světě není umění vše hned sdílet. Dnes je umění naopak si vše co možná nejdéle střežit - utajit před světem, který není součástí vašeho skutečného života. Ten se nazývá rodina a nejbližší okruh," napsala MEG na svůj Instagram k fotce, kde je už v pokročilém stádiu těhotenství. Její sledující celých devět měsíců o radostné novině vůbec netušili. "S partnerem se těšíme na holčičku, které zatím říkáme hvězdička," prozradila podnikatelka.