Podzimní tipy: zpříjemněte si upršené dny

Někdo ho miluje a někdo nesnáší. Letošní podzim jsme začali možná až trochu předčasně a rozhodně v plné síle. S našimi tipy si ale na vás žádné podzimní chmury rozhodně nepřijdou.

Důležité vitamíny

Vilgain multivitamín, 499 Kč

Letos jsme do podzimních plískanic skočili rovnýma nohama. Pokud i vás tato náhlá změna počasí zaskočila a vaše imunita není zrovna stoprocentní, je nejvyšší čas zařadit do režimu doplňky jako jsou vitamíny a minerály. S nižsím přísunem slunečních paprsků byste měli pravidelně doplňovat vitamín D, vitamín C, zinek, B komplex a kyselinu listovou.

Kvalitní svíčka

Woodwick loď, White Honey, 655 Kč na www.notino.cz

Podzim bez zapálených svíček si neumíme představit. V redakci jsme se jednohlasně shodly, že naše nejoblíbenější jsou ty od značky Woodwick. Mají dřevěný knot, který příjemně praská, krásný design a hlavně plné a sofistikované vůně, ze kterých nebolí hlava.

Trendy nehty

Essie lak na nehty, Angora Cardi, 239 Kč v DM Drogerie

Tlumené a tmavé barvy k tomuto období neodmyslitelně patří. Světlá bordó barva se hodí pro všechny tóny pleti a zaujme na první pohled.

Sklenička červeného

Dominio de Atauta, Parada de Atauta, D.O. Ribera del Duero, 599 Kč

Chladnější večer si přímo žádá sklenku plného červeného vína. Vyzkoušejte letos něco nového a objevte španělskou odrůdu Tempranillo. Tmavě rudé až téměř černé hrozny nesou tóny ostružin, vanilky a třešní.

Hebká osuška z bio bavlny

Frotery WEGO, osuška Citrín, 310 Kč

Také milujete pocit luxusních hebkých osušek v hotelu? Ten si můžete užít samozřejmě i doma, jenom musítě vedět, jakou osušku volit. Bio řada WeGO od české značky Frotery nabízí ručníky z ekologicky pěstované bavlny barvené pouze přírodními barvivy.

Vyživená pokožka

Kneipp Soft Skin, Mandlový olej na tělo, 169 Kč na www.parfemy-elnino.cz

Tělovým olejům jsme v redakci naprosto propadly. Pokud chcete mít krásnou vyživenou a vláčnou pokožku, neměl by alespoň jeden tělový olej chybět ani ve vaší koupelně.

Pouzdro na karty

Pouzdro na karty Elega Smarter, světle modré, 499 Kč

Pryč s velkými "kasírkami" plnými nesmyslných kartiček a pomačkaných účtenek. Zákaznické karty si nahrajte do telefonu a na ty nejdůležitější doklady vám postačí elegantní kožené pouzdro. V nabídce české rodinné firmy Elega jich najdete nespočet, a navíc si něj na přání můžete nechat vyrazit svůj monogram.