Příležitost nejen pro maminky na mateřské: staňte se obchoďákem v rodinné firmě s Bachovými esencemi

Když se řekne "podnikání," možná si představíte korporátní svět nebo nekonečné hodiny práce. Ale co když můžete spojit své mateřské povinnosti s podnikáním a zároveň pomoci druhým dosáhnout duševního a emocionálního zdraví? To vše se stává realitou díky společnosti MEG biobachovky.

Michaela Elisabeta Georgina Mašková - zakladatelka s posláním

Možná znáte Michaelu Maškovou pod její známější přezdívkou M.E.G z instagramu @m.e.g_maskova. Je nejen úspěšnou rentiérkou v oblasti nemovitostí, ale také ředitelkou a zakladatelkou nadačního fondu M.E.G Charity. 

Když Michaela během svých návštěch nemocnic, kterým pomáhá, zjistila, že mnoho nemocí má psychosomatickou příčinu, motivovalo ji to, aby doplnila své vzdělání. Proto absolvovala obor kouč - terapeut na Masarykově ústavu vyšších studií při ČVUT v Praze. V roce 2021 získala certifikát druhé úrovně Dr. Bach, a díky tomu se stala praktikem na metodu léčby Dr. Bacha.


Příležitost pro maminky a všechny, kdo hledají smysluplnou kariéru

Bachovy esence, vyvinuté Dr. Edwardem Bachem ve 20. století, jsou květinové extrakty, které pomáhají harmonizovat naše emocionální stavy. Každá esence je spojena s určitým emocionálním stavem, a proto se mohou stát skvělým nástrojem pro dosažení duševní rovnováhy. Pokud tedy hledáte smysluplnou kariéru spojenou s péčí o duševní a emocionální blaho, je pro vás společnost MEG biobachovky ideální volbou.

"Já vždycky říkám, že nejlepší obchodačka je spokojená klientka, což u nás 100 % obchoďaček je. U nás pracují ženy, které nejdřív řešily svůj problém, nebo problém dětí, a když viděly ty úžasné výsledky, rozhodly se pomáhat dál a zároveň si tím vydělávat," říká Mašková.

Těšit se můžete na spoustu výhod. Pracujete z pohodlí domova, čekají vás atraktivní provize a slevy u spousty firem. Každé dva měsíce je pro vás připraveno speciální školení a nové produkty na podporu vašeho růstu. A samozřejmě, získáte příležitost kariérního rozvoje.

"Nejedeme na kvantitu, ale na kvalitu lidí. Budeme mít maximálně 50 obchoďáků. Je to tým lidí, který se podporuje, jsou to ženy, které tu pro sebe jsou nejen v práci, ale i v osobním životě. Je to taková správná skupina žen, která chce dělat krásnou čistou práci. Jsme malá rodinná firma, která to dělá opravdu srdcem," dodává Mašková.