Připravte svou pleť na jaro

Přirozená, zářivá, zdravá: přečtěte si několik tipů, po kterých Vaše pleť opět rozkvete. Máme za sebou chladné a tmavé měsíce, před námi se však blýská na lepší časy. Přivítejte nadcházející jaro ve velkém stylu a umožněte své pleti, aby se dostala zpět do formy. Zaslouží si to více než kdy dříve.

KROK 1: ODLÍČENÍ A ČIŠTĚNÍ

Prvním krokem k získání zdravé pokožky je důkladné a bezchybné odlíčení a čištění. Oblíbené odličovací mléko, micelární vodu, ale také tonikum stačí nanést na vatovou podušku a tou pak lehkými krouživými pohyby přejíždět po obličeji. Po chvíli tamponek vyměňte za nový a postup opakujte, dokud vata nezůstane čistě bílá. Zvolit můžete například BEL Cosmetic  - podušky jsou vhodné ke každodennímu použití, a to díky výjimečně jemnému materiálu s příměsí mikrovlákna, který je pevný a zároveň šetrný ke kůži. Nesmíme pak zapomínat ani na samotné čištění pleti. Beauty-tech přístroj LUNA 3 nabízí efektivní T-sonic technologii pro hloubkové odstranění nečistot, bakterií, přebytečného mazu a zbytky make-upu.

KROK 2: TÓNOVÁNÍ A MASÁŽ PLETI

Abyste se rozzářili, je tonizace a revitalizace po dlouhé zimní přestávce klíčová. To se samozřejmě netýká pouze vašeho těla, ale i vaší tváře. Využít můžete mikroproudové technologie pro přirozený lifting pleti nebo sáhnout po oblíbených čínských pomůckách gua sha k masáži těla i obličeje. Pomáhají  definovat rysy obličeje, což vede k mladší a zářivé pleti. Základem pro použití obou variant je však pravidelnost, výsledky se dostavují vždy hlavně z dlouhodobé perspektivy, ale první vylepšení vzhledu pleti jsou patrná i po několika použitích.

KROK 3: VÝŽIVA PLETI

Abyste získali zpět požadovaný glow, spolehnout se můžete na přírodní suroviny a superpotraviny. Mezi ně patří i velmi delikátní bulharská růže, jež se stává se svým silným zklidňujícím a hydratačním účinkem skutečným všelékem pro vaši každodenní skin care rutinu. Maska s jejím obsahem poskytuje dokonalý čas pohody a relaxu pro mdlou a dehydrovanou pleť, vyzkoušet můžete například látkové masky Farm To Face od FOREO, které lze používat jako samostatné ošetření po dobu 20 minut, a nebo jako ošetření pleti v kombinaci s přístrojem UFO 2, jenž dodá pleti péči již za 2 minuty! Pokud dáváte přednost večerní relaxaci, skvělým tipem je maska Good Night od Kneipp pro příjemné usínání a zklidnění organismu s vůní švýcarské borovice a indického santalového dřeva.