Sexy Ježíšek - čím potěšit partnera, partnerku nebo sama sebe?

Dárky jsou skvělým způsobem, jak někomu ukázat, že vám na něm záleží. Pokud ale hledáte něco výjimečného, proč nezkusit něco trochu pikantnějšího? Erotické vánoční dárky jsou dokonalým způsobem, jak si zpestřit sváteční období (a možná i otevřít dveře k neotřelé zábavě v ložnici).

Duální vibrátor – Jacobo
3 995 Kč

Vnitřní a vnější stimulace ženy. Naprosto úžasný duální vibrátor pro dokonalou stimulaci bodu G a klitorisu současně. Vibrátor vyniká poklepovou funkcí na bod G. Nabízí 10 vibračních programů a 3 stupně intenzity poklepu. Vibrátor je dobíjecí a snadno se ovládá.

Svůdné body Varella ECO
659 Kč

Svůdné body Varella vyzdvihne krásu ženských křivek. Oblékne vás do lehoučkého transparentního tylu, který dodává modelu nádech smyslnosti. Z udržitelného materiálu, šetrného k přírodě

Sarapis pro muže
443 Kč

Chybí vám chuť do života a energie? Nemáte chuť ani na sex? Tyto problémy trápí mnoho mužů, kterým je více jak 40 a jsou způsobeny úbytkem testosteronu. Doplněk stravy Sarapis pro muže je přírodní prostředek, který vám pomůže lépe se srovnat s přibývajícím věkem. Obsahuje ranní a večerní kapsle o různém složení. Je vynikající kombinací vitaminů, extraktů z bylinek a stopových prvků.

Natuli Play Bag
2090 Kč

NATULI play bag je připraven na jakoukoli vaši náladu, potřebu nebo touhu. Chcete zažít něhu? Vášnivou romantiku? Dlouhé divočení? Zchlazení, které z každého vánku udělá vzdech? Prohřátí, které zesílí s každým dotekem? Dezert, který si slíznete z těla partnerky / partnera? Nebo se chcete vydat na cestu? Voděodolný passion bag pojme vše, i něco navíc. Diskrétně.

Nespoutané laškování
599 Kč

Nespoutané laškování je vášnivá i zábavná erotická hra plná výzev. Hráči střídavě vybírají dvojice karet, přičemž první karta vždy určuje, jaký úkol musí splnit protihráč a druhá, co na oplátku udělá hráč, který karty vyložil. Vznikají tak zajímavé kombinace výzev a sázek, díky kterým může být každá hra jiná. Hru lze navíc hrát i ve skupinách a kdo chce, může si ji pořádně opepřit speciálními balíčky Peprných výzev a Peprných sázek.

Nevinnost se zavázanýma očima
249 Kč

KDYŽ MUŽ TVRDÍ, ŽE NENÍ TAKOVÝ, JAK SE O NĚM ŘÍKÁ, MÁTE JISTOTU, ŽE JE PŘESNĚ TAKOVÝ, JAK SE O NĚM ŘÍKÁ… Brad De Luca je špičkový rozvodový právník, zvyklý dostat cokoli a kohokoli si zamane. Jeho postelí prošla už dobrá polovina města, včetně jeho klientek, ale nová koncipientka je podle všeho vůči jeho šarmu imunní, což Brad nemůže nechat jen tak.