Tipy na valentýnské dárky

Přemýšlíte, čím letos na Valentýna udělat radost svým blízkým? Blýskněte se originálními dárky ryze českých značek Elega, Frotery nebo Young Block, které překvapí i potěší zároveň. Úsměv na tváři vykouzlí nejen vaší drahé polovičce, ale třeba i sestře nebo mamince…

Memory box: Darujte vzpomínky

Krabice na vzpomínky – přesně tak by se daly popsat unikátní Memory boxy značky Young Block. Jsou elegantní, efektní a přitom neskutečně praktické. Není totiž nad to dát digitálnímu světu alespoň na chvíli sbohem a uchovat si fotky v klasické papírové formě. Krom toho se Memory box může stát perfektním doplňkem vašeho interiéru, na polici či na stolku bude vypadat skvěle. Jednoduchý černý design, kroužková vazba, unikátní obal na magnet. Garantujeme vám, že toto fotoalbum budete roky s radostí ukazovat každé návštěvě.

Fotoalbum Memory Box
1 199 Kč
https://www.youngblock.cz/eshop/alba/memory-box-s-krouzkovou-mechanikou-v-robustni-potahovane-krabici-na-magnet

Psaníčko Elega: Doplněk, s nímž nikdy nešlápnete vedle

Co jiného dokáže vykouzlit ženě úsměv na rtech než kvalitní kabelka. Popusťte uzdu své fantazii a sáhněte tentokrát po nějakém méně klasickém kousku – psaníčko Amber z dílny značky Elega bude tím pravým ořechovým. Je malé, designové a neskutečně šik. Hodí se nejen do divadla nebo na svatbu, ale klidně i na pracovní schůzku, meeting nebo na odpolední coctail. Zárukou kvality je hladká hovězinová kůže, punc originality dodává neotřelá rukojeť. 

Psaníčko Amber fuchsie, Elega
2 800 Kč
https://www.elega.cz/psanicko-amber-fuchsie-stribro-69762-800-s

Osušky Frotery Deluxe: Luxusní dárek nejen pro ženy

Dopřejte svým blízkým požitek po každé koupeli i sprše, a to díky osuškám Frotery Deluxe. Potěší vás nejen jejich jemnost a lehkost, ale i neotřelý design s žinylkovou bordurou. Oceníte jistě i kvalitní materiál – osušky jsou vyrobeny ze 100% bavlny, mají vysokou gramáž a díky kvalitní vazbě a okraji jsou velmi odolné a udrží si svou hebkost i při častém praní. K dostání jsou hned v několika barvách, kromě klasické bílé a šedé můžete zvolit třeba i efektní červenou či elegantní modrou variantu.

Osušky Frotery Deluxe:

rozměry:
50x100 cm – 276 Kč
70x140 cm – 426 Kč

https://www.frotery.cz/deluxe