TOP: Nejlepší odličovací produkty

Odlíčení je bez diskuze jedním z nejdůležitějších kroků péče o pleť. Jedině kompletně čistá pokožka je připravená na další péči a regeneraci. Někdy je ale těžké najít přesně to, co vám bude vyhovovat. Vybrali jsme pro vás proto nejlepší produkty, které jsme v redakci vyzkoušely!

Micelární voda Bioderma Sensibio H2O, 299 Kč, www.benu.cz

Micelární voda Sensibio je stálicí v odličování a najdete ji ve většině kufříků make-up artistek. Je vyrobená z micel s vynikajícími čisticími a odličovacími vlastnostmi. Odličovací voda Sensibio H2O hloubkově čistí obličej ráno i večer, a tak brání nečistotám, aby se v pokožce ukládaly.

Posilující odličovač očí Garnier Skin Naturals, 125 Kč, www.notino.cz

Posilující odličovač očí 2v1 účinně odstraňuje make-up a zároveň posiluje řasy. Odličovací složka jemně odstraňuje make-up, a to bez podráždění očí. Posilující složka je obohacená o Arginin, který dodává sílu řasám a zanechává je plnější, hustší a pevnější.

Odličovací tampony Bel premium, 50 Kč, www.lekarnahartmann.cz

Vatové tampony Bel premium jsou ideální pro každodenní použití, mikrovlákno usnadňuje čištění pleti, aloe vera společně s panthenolem zklidňuje pokožku. Tampony na sobě mají ražbu, která zpevňuje jejich povrch. Tato úprava navíc umožňuje lépe zachytit na tamponu zbytky make-upu a nečistot.

Bel premium čistí a pečují zároveň, jelikož přidané mikrovlákno lépe čistí do hloubky. Aloe vera a panthenol zklidňují pokožku, navíc hladký povrch šetří pleť před nadměrným třením. Vatové tampony jsou vhodné pro odličování očí, obličeje a dekoltu.

Pleťové mléko pro citlivou pleť Sothys, 745 Kč, www.sothys.cz

Jemné pleťové mléko odstraňuje z pleti make-up a povrchové nečistoty, které se na ní hromadí během dne. Díky výtažku z bavlínku pleť zanechává hebkou a hydratovanou. 

Odličovací balzám Banila Co. clean it zero, 315 Kč, www.notino.cz

Zbavte se snadno a rychle i toho nejodolnějšího make-upu! Odličovací a čisticí balzám Banila Co. clean it zero bude váš obličej milovat. Dotykem s pletí se mění v hladký olej, který v 1 kroku čistí a hydratuje. Po odlíčení zůstane váš obličej i oči svěží bez sebemenších známek make-upu či nečistot.

Hydratační čistící olej CeraVe, 279 Kč, www.pilulka.cz

CeraVe Hydratační čisticí pěnící olej. Vhodný pro normální až velmi suchou pokožku, atopickou pokožku a pokožku kojenců. Pěnící formule, která byla vyvinuta ve spolupráci s dermatology, s obsahem 3 esenciálních ceramidů a lipidů čistí pokožku a pomáhá jí dodat hydrataci, aniž by byla narušena kožní bariéra.