Vůně jara: 5 tipů na originální parfémy pro novou sezónu

Jaro je časem obnovy, zrození a nových začátků. A co by mohlo být lepšího než uvítat tento roční období s novým, osvěžujícím parfémem? Inspirujte se našimi tipy na parfémy, které pro toto úžasné roční období milujeme!

1. Byredo Gypsy Water

4 250 Kč, ingredients-store.com

Byredo Gypsy Water je mystická vůně inspirovaná cestovatelským duchem. S tóny jasmínu, hřebíčku a vanilky přináší tato vůně dojem svobody a dobrodružství. Je to ideální vůně pro ženu, která miluje objevování nových míst a kultur.

2. Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia Forte

2 399 Kč, vivantis.cz

Tato vůně od Maison Francis Kurkdjian je osvěžující jako jarní bouřka. S kombinací bergamotu, limetky a mimózy vytváří Aqua Celestia Forte svěží a jasnou atmosféru. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají elegantní a nekonvenční vůni.

3. Acqua di Parma Arancia di Capri


2 720 Kč, Sephora

Arancia di Capri od Acqua di Parma je slunečná a svěží vůně, která vás přenese na italský ostrov Capri s jeho rozkvetlými citrusovými háji. S tóny pomeranče, mandarinky a citronu vytváří tato vůně dojem radosti a optimismu. Je to ideální vůně pro jaro a léto, která osvěží váš den a dodá vám energii.

4. Diptyque Do Son

2 400 Kč, Fragranza

Diptyque Do Son je květinová vůně, která vás okouzlí svou jemností a elegancí. S tóny tuberózy, růže a irisu vytváří tato vůně dojem romantiky a něhy. Je to skvělá volba pro večerní příležitosti a speciální události.

5. Jo Malone London Wild Bluebell

2 710 Kč, Douglas

Wild Bluebell od Jo Malone London je vzdušná a osvěžující vůně, která přináší do vašeho života jarní rozkvět. S tóny modřínku, jasmínu a mechů vytváří tato vůně dojem lehkosti a čistoty. Je to ideální vůně pro každodenní nošení a pro ty, kteří milují svěží a květinové vůně.