Wellness doma

Také je pro vás ta zima už zkrátka příliš dlouhá a hledáte způsoby, jak si ledové dny zpříjemnit, odpočinout od stresu a udělat si své malé rituály? Máme pro vás hned několik tipů, jak si užít pohodlí spa i u vás doma třeba každý den!

Dokonale jemná a hladká pokožka celého těla během chvilky



Nejen jemná pleť obličeje, ale i pokožka celého těla si zaslouží zvýšenou pozornost a cílenou péči. Masážní tělový přístroj FOREO LUNA™ 4 body zbavuje pokožku celého těla až 99,5 % nečistot a zároveň odstraňuje odumřelé kožní buňky.

Díky flexibilní silikonové hlavě se perfektně přizpůsobí křivkám vašeho těla a zanechá pokožku krásně hladkou a jemnou. Hýčkejte sebe i svou pokožku a dopřejte si jedinečný lázeňský zážitek v pohodlí domova.

Cena: 3 990 CZK, www.notino.cz

K lepšímu spánku vám pomůže relaxační koupel

Sůl do koupele Kneipp Good Night obsahuje tu nejčistší přírodní sůl z termálního pramene a rostlinné i éterické oleje. Uvolní svaly i mysl a zároveň dodá důležité minerály. Koupelnu naplní vůně švýcarské borovice a indického santalového dřeva. Obě tyto dřeviny dokáží snížit krevní tlak a zmírňovat stres či napětí. Po koupeli se vám tak bude usínat mnohem snadněji.

Cena: 219 Kč, www.kneipp.com

Hýčkání pleti maskou

Brazil Keratin Collagen Mask je regenerační a hydratační maska se zvýšeným obsahem kolagenu, která zajišťuje komplexní a intenzivní péči o pleť. Hloubkově pleť hydratuje, vyživuje a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Vyhlazuje jemné vrásky a výrazně redukuje vrásky hluboké, podporuje přirozenou regeneraci pleti.

Cena: 80 Kč, www.brazilkeratin.cz

Luxusní župan je must have

Už jste zkusili doma chodit v županu? Ale to byste měli! Někdo po nich sáhne ráno jakmile opustí postel a vymění je až za oblečení do práce, někdo se do nich rád zachumlá po sprše. Zabalit se ho hebkého županu po horké koupeli zkártka je pocit k nezaplacení. Luxusní froté župan Frotery vás v mžiku přenese do pětihvězdičkového spa v pohodlí vašeho domova.

Cena: 916 Kč, www.frotery.cz

Udělejte si radost bylinkovým čajem se směsí barevných květů

Bylinkový čaj Herbs & Blossoms je namíchán z pečlivě vybraných bylinek a květů na jižní Moravě těmi pravými odborníky a s láskou doveden k dokonalosti. Díky barevné škále květů, které jsme pro vás vybrali, chutná již na první pohled! Máta s meduňkou se skvěle doplňují a zajišťují lahodnou chuť i vůni, máta osvěží a meduňka navodí pocit klidu a pohody.

Cena: 210 Kč, www.mygoodways.com