Zvučná jména návrhářů - finalistky Miss ČR fotí jejich modely

Již od postupu ze semifinálového kola do finálové dvanáctky o finalistky projevili zájem módní návrháři zvučných jmen. Na veřejnosti ve spojení s Miss ČR rezonují jména jako Luděk Hanák, Lukáš Krnáč, Jenny Jeshko.

Finalistky se pravidelně setkávají s různými fotografy v různém prostředí. Tato zkušenost je má připravit na další pracovní zakázky v jejich modelingovém životě. Díky Miss České republiky získaly možnost spolupráce s návrháři, jako např. Šárka Ordošová, která již třetím rokem připravuje kolekci modelů na finálový večer, nebo Luděk Hanák, který se věnuje tvorbě modelů přes třicet let a má za sebou více než 52 přehlídkových kolekcí. “Velmi mne těší právě spolupráce s Luďkem Hanákem, který pravidelně své kolekce představuje na módních událostech jako je TOP STYL či Czech Fashion Week,” uvedla ředitelka soutěže Miss Nikola Kokyová.

Kromě českých návrhářů Miss České republiky spolupracuje již několikátým rokem se slovenskou návrhářkou Janou Ješkovou vystupující pod pseudonymem Jenny Jeshko. Ve svém názvu prezentuje tzv. baroque punk elegance, kdy reprezentuje sebevědomou, odvážnou ženu nebojící se experimentů. “Velmi jsem si oblíbila Jenny Jeshko, jelikož již při fittingu před focení z ní šla velmi pozitivní energie. Její modely jsou zajímavé, originální - a to mě bavilo,” doplnila své pocity finalistka Natálie Kovářová.

Nové propojení se letos objevilo i se slovenským módním návrhářem Lukášem Krnáčem, který patří mezi mladé a nadějné návrháře prezentující se svou drzostí a provokací. Lukáš se stal v soutěži Van Graaf Junior Talent 2017 absolutním vítězem a získal ocenění Best in Design. Jeho modely fanoušci mohli také obdivovat na Mercedes-Benz Prague Fashion Week při představení podzimní a zimní kolekce #FW2021.

Zdroj: Miss České republiky, Kristýna Kuybida